Sidor

tisdag 26 juli 2011

Listigt:)

Idag har vi ägnat dagen först åt att lämna tillbaka tapetserarbordet, sedan var Magnus på jakt efter en ny kran till köket. Därefter åkte vi till en bygghandel och köpte lister, vilket fick mig att inse att det hade varit värt mödan att spara de gamla när jag insåg hur gräsligt mycket nya kostade...
När vår inköpsrunda var klar var det dags att äta så det gjorde vi också i staden. Efter det for vi äntligen upp till gården.
Vi började med dörrfodren. Det var ju lite knixigt att få till hörnen bra. Men det blev helt ok.
Magnus knixar med ingångsdörren

Sista biten måste passa...

Ingångsdörren klar! 

Kontoret har två dörrar, ingångsdörren och garderobsdörren. Efter ingångsdörren tog vi garderobsdörren.
Garderobsdörren före

Garderobsdörren efter!

Efter dörrfodren satte vi tillbaka den gamla fönsterbrädan och beslutade oss för att inte sätta några foder runt fönstren eftersom vi ska byta dem nästa år. Istället får vi försöka dölja fönstret med gardiner.
Så efter dörrfodren blev det golvlister. Riktigt "feta" är de, ca 95 mm. Snyggt! Vi valde att snedsåga golvlisterna i hörnen för att få det snyggt. Det var också riktigt knixigt, men blev bra i slutändan. Det svåraste var att få in den längsta listen (3,55 m) innanför elementet, men det gick bra till sist det också.

Vägg utan golvlist

Golvlisterna på plats!

Golvlisterna mot garderobsväggen

Nu är alltså alla lister utom taklisterna (de jävligaste hålkälslisterna) på plats. Lite målande återstår också på vissa ställen, sen kan jag städa rummet och börja INREDA! JIPPI!!!!
Så det blir en sväng till IKEA och kanske till Gekås igen om jag inte hittar allt jag vill ha på IKEA. Sedan är kontoret färdigt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar