Sidor

söndag 3 november 2013

Träning oktober månad

Månaderna går så fort nu att det är lite svårt att hänga med. En månadssummering för oktober är väl på sin plats.

Oktober var faktiskt en månad då jag började simma! Jag som alltid har hatat simning tidigare har nu plötsligt börjat tycka att det är en väldigt trevlig och behaglig träningsform. Det känns bra att få in lite variation i träningen.

Löpningen har blivit lite eftersatt, främst pga att jag planterade granar två helger så har det blivit svårt att komma ut på långpassen på söndagarna. Däremot har jag tränat på bra med GIF-tjejerna och fått bra kvalitet i min träning. Det börjar faktiskt märkas så smått, även om jag inte lyckades persa på testloppet över 5 km (pga motvind) så har det börjat kännas bekvämt att springa under 6min-tempo.

Jag tog ut cykeln också på en sista tur för i år (tror jag) och fick cyklat några mil. Så träningen har varit varierad. Totalt har det blivit 18 pass fördelade på 15 timmar och 5 minuter.

  • 12 st löppass, 93,7 km, 9 timmar 29 minuter. 
  • 1 cykelpass, 33,1 km, 1 timme, 43 minuter. 
  • 4 simpass, 4,7 km, 3 timmar, 25 minuter.
Såhär ser fördelningen (baserat på tid) ut:


Jag är nöjd med månaden allt som allt och det har varit kul att träna överlag. Har haft några löppass som varit lite jobbiga, men annars bara kul! Jag kom dessutom över 100 mil löpning för i år och det är ju toppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar