Sidor

söndag 3 november 2013

Årets sista lopp...?


Jag var tämligen övertygad om att jag hade sprungit alla mina lopp för i år. Det finns inte så många lopp att välja på efter sommaren och de som finns har jag inte kunnat springa pga att jag haft andra planer de dagar de har ägt rum.

Men häromdan läste jag på Jonas Lundströms blogg att det minsann finns ett millopp i Kungsbacka nästa helg. Milen är en sträcka som jag gärna vill springa när det inte är 30 grader varmt ute och jag är väldigt sugen på att slå mitt pers, så därför gick jag in på Vintermilens hemsida för att kolla lite närmare på vad detta var för kul lopp.

Det är ett nystartat lopp och de har ett max deltagarantal på 150 personer. Det kommer alltså inte att bli någon trängsel. Skönt!

Så jag gick in och anmälde mig, 200 kr kostade det, så det var ju billigt också. På något sätt känns det skönt med ett lopp som man inte behöver anmäla sig till jättelångt i förväg, utan man kan ta det lite mer spontant.

I anmälan skulle man fylla i förväntad måltid och då skrev jag 57 eftersom jag sprungit samtligta millopp i år på 57 och någonting. Förhoppningsvis går det snabbare :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar