Sidor

söndag 17 november 2013

Långpass i solen!

Idag vaknade jag till en underbar soluppgång! Efter flera veckors gråväder var det äntligen dags för lite sol! Och jag hade glädjande nog sparat mitt långpass tills idag!

Fina sol!
Selma och jag gav oss iväg mot Åkulla för att springa ett långpass med inslag av terräng. Det var inte bara vi som tyckte att det var skönt att vara ute idag. Först mötte vi ett gäng jägare. 500 m senare en hel skock med lagotto-hundar. Vidare förbi friluftsgården var det fullt av folk som var ute och spatserade i solskenet.

Vi följde 9km-slinga idag. Det var ju ett tag sedan jag sprang den. Då hade jag shorts på mig. Och det var torrt och fint i markerna. Det var det inte idag. Jag förpassades på vissa ställen till snorhala spänger. Därmed blev det också ett mycket långsamt pass.
Mycket hala spänger!
Men det var bättre på andra ställen, så det var ju inte sådär hela vägen, som tur var! Det var helt underbart skönt ute i solen idag! Det gick upp och ner och hit och dit. Det blev många felsteg på stenar och pinnar, så lite ont i fötterna fick jag. Men det gick ok ändå.

Full fart med Selma som draghund!
Det var nästan så att jag inte ville att rundan skulle ta slut. Men efter alla uppförs- och nedförsbackar började jag känna av höger ljumske/höftböjare. Bara i uppförsbackarna, men mot slutet även när det lutade bara litegrann. Så de sista 500 meterna hem valde jag att gå. Då kände jag att jag hade riktigt ont. Inte bra! Men jag hoppas att det bara är en liten sträckning som går över med lite vila från löpningen!

Vackra vyer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar