Sidor

torsdag 21 november 2013

Lååång helg!

Denna vecka har varit väldigt behaglig, spännande och intressant. I onsdags åkte vi vid lunch-tid till Varbergs stadshotell för konferens med folk från Forsmark och Oskarshamn som jobbar med liknande saker som vi gör. En konferens för att hitta bitar som vi kan jobba med tillsammans.

Det har varit mycket givande att träffa alla dessa personer med olika erfarenheter. Och förhoppningsvis leder det till mer samarbete i framtiden!

Det enda jag var mindre nöjd med var att det serverades fisk både till lunch och till middag igår... Jag har ett svårt förhållande till fisk. Äter lax i vissa former (ej kokt eller grillad) stekt torskfile och tonfisk. I övrigt kan jag inte äta fisk. Konsistensen och smaken är inget vidare och skulle jag få ett ben i munnen så kräks jag med en gång. Väldigt opraktiskt när man bor på Västkusten och det hela tiden ska ätas fisk!

Till lunch igår fick jag istället ta det vegetariska alternativet, kikärtsburgare, som var helt ok. Och till middag funkade faktiskt rödingen ok. Rätt lik lax.

I eftermiddags kom jag hem lite tidigare än vanligt och passade då på att köra lite styrketräning. Det blev tio minuters uppvärmning på crosstrainern och sedan lite stabilitetsövningar. Jag körde även höftövningarna som återfinns i boken "Det perfekta löpsteget". Jag kan inte påstå att det var kul, men säkert nyttigt.

Ikväll har jag fakturerat åt åkeriet. Jag börjar bli riktigt trött på folk som inte betalar sina fakturor! Sedan jag började fakturera för snart två år sedan har vi en (!) gång haft en förfallolista utan obetalda fakturor. En enda gång! Jag är väldigt sugen på att officiellt lägga ut namnen på de personer/företag som alltid betalar för sent. Så att de får skämmas. Så att andra företagare kan se vilka man inte ska leverera till. Sedan kan de stå där och försöka få grejer. MORR! 

Nu ska jag skita i opålitliga nötter och njuta av helgen eftersom jag är ledig imorgon!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar