Sidor

tisdag 5 november 2013

Fartlek i Påskbergsskogen!

Idag var det träning med GIF-tjejerna. Vi hade ingen tränare idag heller, men vi var i alla fall fem stycken den här gången. På schemat stod det fartlek, fast vi visste inte riktigt hur vi skulle göra, så vi hittade på lite själva.

Vi började med att värma upp ett varv i Påskbergsskogen. Sedan körde vi ökat tempo mellan lyktstolpar, lugnt varannan, tempo varannan. Jag vet inte riktigt hur många det blev, men kanske någonstans mellan 6 och 9 st.

Därefter körde vi knälyft två stolpar, rumpspark två och sidohopp åt varje håll två stolpar. Detta gjorde vi två omgångar.

Vi joggade vidare och letade upp en backe som vi sprang upp och ned för fem gånger. Vi tog det lite lugnt en sträcka igen och sedan körde vi rusch en stolpe, lugnt två. Efter detta blev det två varv nedjogg. Bra pass! Lite ont i vaderna igen. Jag har känt av dem sedan långpasset i söndags. Det var ju ett tag sedan jag hade ont i dem, så det är lite trist. Får bli vila från löpningen resten av veckan innan lördagens lopp! Kanske blir det några simpass för att ändå hålla igång.

Igår fick jag faktiskt ett ryck och pumpade upp balansbollen som har legat i garderoben sedan jag köpte den för ett halvår sedan eller så. Jag körde lite övningar på den. Gick väl sådär, men idag känner jag faktiskt lite träningsvärk djupt inne i magmusklerna. Nu får vi se när jag orkar köra nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar