Sidor

onsdag 27 november 2013

Mer mörkerlöpning!

Idag är det varmt ute igen. Ca 15 grader varmare än i måndags då jag höll på att frysa r*ven av mig. Selma och jag gav oss ut i mörkret för att springa en runda.
Snygg-hunden redo för mörkerlöpning!
Det var riktigt skönt ute, dock ingen klar himmel så det var rejält mörkt! Men jag har ju min superbra Petzl-lampa som lyser upp tillvaron!

Vi sprang bort mot Obbhult, ner förbi stationen och vidare mot Linnarp. Fortsatte förbi Linnarp längs vägen och ut på Tvååkersvägen. Sprang några hundra meter på den innan jag vände hemåt på banvallen. Jag brukar tycka att banvallen är lite mentalt svår att springa då den är rak, lutar en del uppför, fast det inte syns, och det känns som om den aldrig ska ta slut. Men idag gick det bra och jag hade bra ork till att springa upp för sista helvetesbacken som avslutning. Kändes som ett bra och lugnt pass, trots att tempot hamnade runt 6 min/km idag också!

Jag lämnade pulsbandet hemma eftersom det bara ballar ur och visar puls över 200 slag/min. Det var faktiskt riktigt gött att slippa det runt bröstet. Lättare att andas på något sätt.

Nu är det två löppass kvar den här veckan. Jobb-runda på fredag och långpass på söndag. Bra att ha något att se fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar