Sidor

måndag 11 november 2013

Spinning!

Idag har jag för första gången på länge kört spinning. Jag älskar det! Det är verkligen min typ av träning. Det krävs ingen större koordinationsförmåga, man kan köra slut på sig själv och svetten bara sprutar!

Så efter jobbet intog jag Ringhallen (Ringhals egen idrottshall) och körde ett ca 45 minuter långt pass. Det var riktigt kul! Det var svettigt. Jobbigt, men så jäkla gött!

Jag har lyckats få en grym träningsvärk i benen efter gårdagens klättrande på stege då jag gjorde rent hängrännorna vid stallet. Tydligen har jag spänt rump- och lårmuskler något oerhört när jag stod där på stegen. Så det var ju inte de bästa förutsättningarna för att köra spinning.

Men när jag väl kom upp i sadeln kändes det inte någonting. Däremot när jag skulle av - jäklar vad stel jag var! Det var knappt så att jag kom ner på golvet och kunde köra core- och stretchövningarna efteråt...

Men, men träningsvärk kan inte gnällas bort, bara tränas bort:). Och det är rätt skönt ändå att ha träningsvärk, det finns faktiskt de som inte kan få det av olika anledningar...

Core-övningarna var lite av en överraskning. Igår körde jag lite övningar med balansbollen, så nu har jag verkligen kommit igång med styrketräning. Klapp på axeln åt mig själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar