Sidor

fredag 29 november 2013

Spinning och simning!

Det har varit en intensiv fredag idag. Först massa jobb innan den obligatoriska fredagsfrukosten som bjöd både på risgrynsgröt och jansons frestelse. Inget jag äter, men som tur var fanns det även frallor och annat gott. Riktigt lyxigt!

Sedan var det förberedelse för ett möte som vi skulle hålla på eftermiddagen innan vi stack upp till Ringhallen för dagens spinningpass. Det var ett riktigt kul pass! Vi hade en film framför oss på väggen. En film som var filmad på en sträcka av Bockstensturens 5-milsrunda.  Det var han som höll i passet som hade varit ute och filmat med hjälmkamera.

Vi började med uppvärmning runt strandpromenaden i Varberg och sedan startade vi i backen upp för Hagakullen, alltså bara några km hemifrån mitt. Vi cyklade vidare ut på vägen som går förbi golfbanan och sedan in vid Grimsjön. Vi lade på och släppte belastning allteftersom det gick uppåt eller nedåt.

Vi fortsatte in i skogen mot Nackhälle-hållet och sedan vände vi tillbaka mot Mjöavad och Grimeton. Det var första gången jag körde ett spinningpass på detta sätt och det var fantastiskt kul. Långt över förväntan!

Rundan var filmad en höstdag med strålande sol och det kändes stundtals som om man var där på riktigt. Jag kom på mig själv med att luta i några kurvor... Det var väldigt lätt att leva sig in i filmen och det kändes som om passet tog slut alldeles för snabbt, trots att vi höll på en hel timme!

Jag var så nöjd och glad efter passet! Tyvärr bar det lite bråttom innan eftermiddagens möte, så det fick bli frukost till lunch också. Men det funkade ok och när jag drog vidare mot Falkenberg och Klitterbadet kände jag mig inte det minsta hungrig.

Jag simmade 1000 meter idag. Vid 700 var jag dock nära att lägga av, då jag fick lite ont i huvudet och bihålorna. Men jag knatade på ändå och de sista längderna gick bra. Andningen funkar bra nu, men jag tycker inte att jag blir något snabbare direkt... Men det var iaf skönt att simma lite och sedan basta lite efteråt.

Dock var jag rejält hungrig när jag var klar och vände bilen hemåt. Den dryga timme det tog innan jag fick mat kändes väääldigt lång! Men åh, vad gott det är med mat när man är så hungrig!

Nu ligger jag i soffan och gottar mig. Kommer förmodligen att somna inom kort...

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar