Sidor

fredag 7 oktober 2011

Sista dagen på jobbet!

Idag var det dags att gå till jobbet för sista gången. Det kändes verkligen konstigt att åka dit och veta att jag inte är där på måndag. Men samtidigt känns det ju väldigt bra att veta att jag har nya, spännande saker att se fram emot på måndag på mitt nya jobb.
Förmiddagen ägnades åt att fixa lite "sista-grejer". Lämnade in telefonen, passerkortet. Tömde datorn på grejer och mail. Åkte till ICAMaxi och köpte tårta. Gjorde massa roliga pranks på kollegors kontor som de kommer att upptäcka när jag inte är där:).
Jag fick fantastiskt fina och passande presenter. En flaska Moët att fira med av VD:n.

Ett väldigt uppskattat presentkort av kollegorna.

En fantastiskt fin ljuslykta med tillhörande ljus (som kommer att passa superfint i Hinnagården när där är klart) från några andra kollegor.

Man kanske skulle byta jobb lite oftare:)
Nä, skämt åsido, jag hoppas verkligen att det dröjer tills jag byter jobb igen och att det blir fantastiskt bra på mitt nya jobb!
När jag skulle åka hem på eftermiddagen blev det väldigt känslosamt och tårarna rann när jag sa hejdå till mina underbara kollegor.
Nu ska jag äta en god middag, dricka lite gott vin och somna i soffan som jag brukar på fredagar!

2 kommentarer:

  1. Sv. Tack :) Hoppas jag också

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas jag aldrig ska byta igen, tyckte det va super jobbigt att byta jobb. Trivdes super på mitt förra jobb men va tvungen att tänka på min kropp. Vart ska du börja jobba nu?
    Åhh vill oxå ha presentkort på village:)

    SvaraRadera