Sidor

onsdag 19 oktober 2011

Kök o badrum på G!

Även denna dag har varit en dag i flygande fart. Ja, kanske inte på jobbet då där ägnar jag mig åt att läsa läsa och åter läsa. Så nu kan jag snart allt om Ringhals och verksamheten jag ska jobba inom:).
När jag gick ut till bilen efter jobbet kom det världens regnskur så jag blev helt dränkt! Det var bara till att åka hem och byta kläder innan jag for till Himle kök med några lister som skulle målas.
Därefter åkte jag vidare till färgbutiken för att köpa färg till lilla toan och tapeter till köket.
Lilla toan gick bra vi hittade två jättefina färger som jag ska måla där. Däremot tapeter till köket... Jag vet verkligen inte... Eftersom det inte blir så mycket väggyta pga alla dörrar och fönster så kanske det inte funkar så bra med stormönstrat. Jag vill ha en ganska ljus tapet men det kanske blir ett helskotta att hålla rent. Just nu vet jag inte alls vad jag vill ha! Skit oxå!
Efter färgbutiken blev det ICA-butiken eftersom kylskåpet gapade tomt. Jag körde hem maten och fortsatte sedan vidare till gården.
Där hade det minsann hänt grejer idag! Köksskåpen är på plats och det har kommit upp lite kakel i badrummet! Jippi!



Såhär ser badrummet ut för tillfället:


Så härligt att se allting falla på plats! Det kommer ju att bli så bra!!!
Kvällens projekt för min del blev att få bort all tapet i lilla toan. Beväpnad med en sprayflaska med vatten och en skrapa gav jag på mig de gamle tapeterna. Det gick rätt bra. När de väl blivit ordentligt blöta var det inga problem att få bort dem. Det tog dock sin tid. Jag upptäckte att där varit målat förut och att det varit fondvägg ungefär som jag tänkt måla fondvägg nu. Just nu är allt bara en stor explosion av konstiga färger...

Mintgrön (den senaste färgen som syns längst ner), någon mörkgrön som fond och en gul-beige-aktig färg på resten. Jaja det kan ju bara bli bättre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar