Sidor

lördag 15 oktober 2011

Shopping De Luxe - IGEN!

Idag fick jag åka till IKEA igen för att hämta de två garderobsstommarna som vi glömde köpa förra lördagen.
Jag började dock med att plocka ihop en vardagsservis med tallrikar, koppar, glas och bestick.¨
Sedan tog jag en ny runda och hämtade garderobsstommarna, sex köksstolar och en ny bäddmadrass till den säng som kommer att bli gästsäng.
Så där försvann några tusenlappar till idag. Sjukt mycket pengar som springer iväg nu!
På vägen hem körde jag om Kungsbacka och Freeport och hämtade badrumsmöbeln till lilla toan. Tänkte att det var lika bra att ta hem den. Vi behövde ju veta måttet på den för att kunna sätta elen rätt.
Efter shopping-rundan blev det ett besök hos en kompis och hennes nya bebis Maja. Roligt att träffa några av tjejerna igen, det var ju ett tag sedan. Och Maja var ju såklart jättefin:) Sov sig igenom nästan hela besöket, det var ju nästan så att jag kan tycka om en sådan bebis:)
Imorgon blir det tapetsering så det blir inga lugna stunder den här helgen! Men som tur är ser jag ju fram emot nästa arbetsvecka.
Jag ska även ta tag i mina innerdörrar på första våning. De ska delamineras eftersom där sitter ett träliknande   laminat på dem. Sedan ska de slipas och målas vita. 7 dörrar har jag, så det lär nog ta ett tag innan det blir klart. Men det är ett bra kvällsprojekt att ha nu när elementen är färdigmålade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar