Sidor

lördag 8 oktober 2011

Shopping-runda de luxe

Idag åkte Magnus och jag till Kungsbacka för att kolla in lite grejer. Först (efter att ha letat i fel ände av Kungsbacka) åkte vi till Kungsängen. Där provade vi lite sängar och fick köpt en antracitgrå kontinentalsäng och matchande gavel. Om två veckor är de klara för leverans.
Vi for vidare till Badlagret på Freeport och köpte (enligt mig) lite tråkiga grejer som toalettstolar, kranar, duschblandare, dusch-set och möbler till lilla toan. Tråkigt och dyrt! Varför måste allt som har med badrum och vatten att göra vara så fasligt dyrt????
När vi ändå hade släpet med oss tyckte Magnus att vi lika gärna kunde köra om IKEA när vi ändå var så nära så det gjorde vi. Där köpte vi vår garderob och jag tyckte att det blev betydligt billigare än vad som var tänkt. Jag tittade igenom kvittot och hittade inga fel, men det stämde ändå inte med vad det borde kostat...
När jag kom hem och gick igenom det igen insåg jag att jag köpt två garderobsstommar istället för fyra. Inte konstigt att det blev billigare. Så nu får vi lik förbaskat åka dit med släpet en gång till. SUCK! Tur att det ändå är såpass nära. Men det tar ju tid. Dessutom blir ju inte garderoben klar innan jag har alla stommar. SKIT!
Det kändes som om vi fick uträttat ganska många ärenden idag ändå ( det har iaf gått iväg äckligt mycket pengar). Trots att jag inte mått särskilt bra idag. Jag är dunderförkyld och det känns som om hela hjärnan är full av snor. Typiskt att jag skulle lyckas bli det precis när jag ska börja på nya jobbet. Jag har ju klarat mig från förkylning i fem månader nu, vilket är ett rekord.
Imorgon blir det till att börja på att få färdigt i sovrummet. Där ska slipas och sättas tak. Sedan hämtar jag tapeterna på måndag så att vi kan få upp dem snart också. Vi ska också få upp två gipsskivor i lilla toan så att jag kan spackla och måla där.
Hoppas förkylningen är lite bättre imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar