Sidor

torsdag 13 oktober 2011

Oj, vart tog denna vecka vägen???

Idag är det torsdag och jag kan inte fatta att det är fredag imorgon. Hur gick det till? Ännu en fartfylld, intressant och rolig dag på jobbet som bara rusade förbi på ett litet kick. Imorgon blir det en dag med fredagsfrukost och friskvårdstimme på betald arbetstid. Me like!
Efter jobbet åkte vi till Himlekök och tittade på köket som snart är klart. Vi beställde även beslag till lådorna och skåpen.
Jag körde även en runda om Gekås för att handla lite grejer. Som vanligt blev det mer än vad jag tänkte. Hittade bl.a. lampor till sovrummet och köket, lite gardiner och lite julgrejer. Det gäller att vara ute i god tid:).
Jag lämnade alla grejer i huset och passade på att städa upp efter snickarna som idag hade satt färdigt taket och gipsat lite.
När jag skulle gå ut hörde jag att det knastrade i gräset och när jag tittade mot trädgården såg jag ett par bruna ben. ÄLG! Jag drog snabbt igen dörren och gick runt till andra dörren som har en glasruta. Mindre än 10 meter från huset kommer en älgko med kalv och ställer sig och glor. Kon lägger sig ned och kalven strosar runt, till sist endast fem meter ifrån dörren. Sedan lägger den sig också ner.
Helt otroligt. Eftersom det är fullmåne såg jag ju dem hur tydligt som helst. Tyvärr har inte kameran någon night-vision, så det gick inte att fånga dem på bild.
Det är verkligen inget fel på älgstammen, det verkar finnas hur många som helst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar