Sidor

måndag 24 oktober 2011

Dagens arbete!

Ikväll kunde jag fortsätta med väggarbetet på lilla toan. Jag slipade och spacklade gipsväggarna samt slipade masonitväggarna för att få bort kanter och grejer. Det funkar inte att spackla på masoniten, spacklet blir inte kvar.
Jag målade även dörren till skåpet två gånger så nu är den klar på baksidan. Imorgon kan jag börja med framsidan med den härliga brunaktiga färgen.
Jag har nog bestämt vad jag ska ha för tapeter i köket också. Det blir en enfärgad tapet i ganska ljus ton i lite brun-grå-beige-aktig färg. Lite svårt att förklara, men jag tror att det blir bra.
Köket är snart färdigmålat så det börjar bli dags för snickaren att sätta det sista på plats. Imorgon på morgonen har jag en "date" med rörmokaren för att stämma av de sista grejerna med elementtermostater, pump, filter och tvättstuga. Ska bli skönt att få allt på plats till sist! Snart kanske vi har vatten och värme i huset igen. JIPPI!
Plattsättaren hade fogat all kakel på väggarna och lagt all klinkers på golvet i badrummet. Troligtvis fortsätter han med golvet på lilla toan imorgon. Det går alltså framåt för varje dag. GÖTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar