Sidor

söndag 9 oktober 2011

Fixat massor!

Denna dag har varit en lång dag. Vi började med att åka och hämta en gipsskiva som vi ska ha på lilla toan. Sedan åkte vi till gården och började fixa med sovrummet. Medan Magnus slipade väggarna en sista gång målade jag elementet en första gång på baksidan.
Sedan började vi sätta taket i sovrummet. Det blev samma typ av tak som i kontoret så det var ett väldans räknande och grejande för att få det till att bli centrerat och bra. Det är alltid värst att sätta första raden takskivor. Sedan flöt det på rätt bra. Men visst krävs det tålamod. Speciellt när första skivan blev förstörd av att det var något på sågbänken som repade den. Suck. Bara till att börja om och såga en ny.
Vi satte faktiskt hela taket idag. Vi var klara lagom till jag var tvungen och fixa lite med hästarna. Jag gick igenom stängslet i vinterhagen och flyttade dem dit innan jag körde iväg och hämtade ett lass hö. När vi lastat in allt hö i stallet passade vi på att fixa en fålla på baksidan av stallet så att det bara är till att släppa ut och in hästarna. Skönt att slippa krångla med grimskaft och grejer!
Så det känns faktiskt som att vi fått gjort massor även denna dag.
I morse var det frost och det var betydligt kyligare i huset idag. Såpass kyligt att min näsa var iskall och behövde tinas upp när vi åt lunch. Jag hade massor av kläder på mig och fick egentligen inte upp värmen förrän jag lastade höet.
När vi sedan kom hem tände jag alla värmeljus som vi har här i huset, på med fleecetröja och nu sitter jag i soffan och myser.
Imorgon börjar en ny spännande tid på mitt nya jobb på Ringhals! Så härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar