Sidor

måndag 31 oktober 2011

Måndag morgon!

Ja, idag var det alltså första gången jag skulle gå upp 5.30 och åka till gården och släppa ut hästarna innan jobbet. Allt gick bra till en början, det var inte så svårt att komma upp och jag kom iväg i god tid.
När jag kommer in genom dörren på gården ser jag i spegeln att jag glömt passerkortet till jobbet som ska hänga kring halsen. SKIT!
Det var bara till att slänga ut hästarna snabbt, byta kläder och i flygande fläng ge sig tillbaka hemåt, hämta kortet och sedan åka vidare till jobbet. Helt otroligt! Jag hade tagit kortet från bänken där det låg, men av någon underlig anledning lagt det i trappan istället för hängt det om halsen. Idiot!
Så nu ligger det i bilen så att jag inte ska glömma det mer!
Annars flöt dagen på bra, jag fick besked både från snickaren och från rörmokaren att de kommer att börja på de sista grejerna imorgon. GÖTT! Det betyder att det snart är inflyttningsklart! YEAH!
Efter jobbet hann jag precis mocka och få in hästarna innan det var mörkt igen. Det går snabbt nu. När det dessutom är jämngrått ute så blir det inte ljusare precis.
Eftersom jag visste att hantverkarna ska komma imorgon skruvade jag ihop det som jag kunde av inredningen till lilla toan och tog bort maskeringen på golvet så om de känner för det kan de installera de grejerna imorgon.
Jag slipade taket i badrummet igen och spacklade återigen eftersom rutorna av glasfiberremsan inte är borta än. Hoppas verkligen det blir bra tills imorgon så att jag kan börja måla.
Nu är jag trött så nu blir det duschen och sen sängen. GOD NATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar