Sidor

tisdag 18 oktober 2011

Kök å grejer

Igår ägnades större delen av kvällen åt att bära in det nya köket. Det var en hel del jobb med det! Allt kom i färdiga sektioner, vilket är en fördel för man slipper skruva ihop grejerna men nackdelen är ju att vissa grejer är otroligt tunga!
Det värsta var hörndelen med lådor som var ordentligt tung! Men det gick till sist och kl halv 8 var vi klara, varpå jag tog de luckor vi fick loss och körde in dem till målaren som ska måla dem för att spara tid åt honom (och pengar åt mig). Jag kom i säng tidigt, men var ändå slut när klockan ringde i morse. Det är verkligen tur att jag numera ha ett roligt jobb att gå till, annars hade jag nog varit inne i den berömda väggen nu...
Saker och ting går ju framåt, idag förbereddes kaklingen i badrummet med fuktspärrsmatta, men det känns ändå som om det aldrig blir klart. JAG VILL FLYTTA NU!!!!
Jaja, tids nog är det väl klart, antar jag.
I eftermiddags var det meningen att röris skulle kommit och tittat på de grejer som är kvar, men han hade blivit sjuk så det blev inget med det. Istället blev det till att lägga ner älgkött och så satte jag igång en älg-gryta på färska grytbitar. Efter att köttet var nedlagt i frysen och potatisen kokat klart åkte vi iväg och gipsade sista väggen i lilla toan. Jag började också riva tapeterna där så att jag kan slipa spackla och måla där sedan.
När vi kom hem (kl 22.45) var älg-grytan mör o fin. God att ha med sig till jobbet imorn!
Imorgon ska jag beställa tapeter till köket. Tack och lov blir det målaren som fixar spackling slipning och tapetsering. SKÖNT! Jag ska även köpa färg till lilla toan så att jag kan måla där och göra klart så småningom.
Så det är mer än full fart hela tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar