Sidor

söndag 2 juni 2019

Söndagsmorgon!

Jag vaknade vid sju idag och för en gångs skull vaknade även Magnus då. Jag ville springa en runda och fick med mig Magnus ut. Fast på cykel med Nelly. Så jag sprang med Selma och han cyklade med Nelly. Perfekt att få båda hundarna motionerade och att kunna göra det tillsammans.

Vi sprang bort till vårt hundbadställe och där skulle de såklart ner och svalka sig. Det var kristallklart vatten och det var alldeles fullt med grodyngel i kanten på vattnet. Vovvarna badade och drack och var så glada över svalkan. Det var ändå rätt varmt ute. Molnigt, men 17 plusgrader.

Spanar på pippifåglarna

Mysigt att bada!

Fina Semlan!

Failbild:)

Den andra badhunden!

Närbild på Nelly:)
Vi sprang/cyklade vidare runt Stenaljung och sedan tillbaka över Linnarp. Det var riktigt härligt att springa trots att min vänsterhöft är lite gnällig igen. Den kände av sten- och betongarbetet tidigare i veckan tror jag. Men jag orkar inte värja mig för den utan springer på ändå. Det får bära eller brista!

Jag kom hem med en sådan där underbar energi i kroppen och kände att jag hade haft den perfekta starten på dagen. Tänk om alla dagar hade kunnat börja så. Det hade ju varit helt underbart!

Löpningen gick väldigt bra ändå, jag sprang snabbare än väntat, det gör jag alltid på den rundan. Jag har en kondition trots att jag inte springer så mycket längre, men den är ju så värd att bevara. Nu när det inte är så mycket ridning längre kan jag ju lägga tiden på träningen istället. Men jag vill ju helst sitta på hästryggen. På Bosses rygg... Det är SÅ tråkigt med skadad häst!

Här kommer i alla fall rundan:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar