Sidor

lördag 10 februari 2018

Skrittrunda

Efter Pelle fick Bosse komma ut. Jag misstänkte ju att han skulle ha lite träningsvärk idag efter gårdagens kuperade runda, så det fick bli en lugn skrittrunda.

Bosse är inte så mycket för att skritta, så det var lite spännande att se hur det skulle gå. Det märktes verkligen att han var lite stel idag, han hade inte riktigt samma energi som igår om jag säger så.

Det är lite svårt att hitta någon runda här omkring som inte innebär några backar, men när vi skrittade upp i skogen märkte jag att det kändes i hans bakkärra. Han var inte jättepigg upp där. Men det blev ändå en hyfsat lugn runda. Han skrittade faktiskt den största delen av rundan, det var bara på något ställe på vägen hem som han ville takta, men jag fick ner honom till skritt igen.

Jag kände mig jättenöjd över att han faktiskt var så lugn som han var. Även om han var märkbart stel så var han ändå pigg och framåt och ville inte stanna eller så. Nu hoppas jag att han är lite piggare imorgon så att han orkar ge sig ut på lite större och mer kuperad tur igen!

Skogsrunda idag
Efter ridturen hade jag tänkt ta med mig hundarna på en runda, men jag känner mig helt slut i kroppen. Det finns inte mer att hämta ut nu, utan jag har landat i soffan och kollar lite på TV. Hästarna fick komma ut en stund efter ridningen, då klockan bara var strax efter 3 när jag var klar. Jag var lite förvånad, för jag trodde att den var närmare halv fem, men denna dag har varit lång på något sätt. Det ska i alla fall bli skönt med en lugn kväll i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar