Sidor

torsdag 5 januari 2023

Regn regn regn

Igår regnade det precis hela dagen. Inte en sekund var det uppehåll. Jag passade på att städa, både i sadelkammaren, stallet och inne i huset. Så gick den dagen.

När hästarna kom in var de helt dränkta, eller täckena var dränkta, det droppade om dem. Men killarna var torra under i alla fall, så det var ju gött.

Dränkt Bosse


Dränkt Kalle

Det känns som om täckestorken går alltid nu och jag är innerligt trött på det här vädret. Hoppas att det blir bättre snart!


Dränkta täcken på tork

Det blev ingen promenad under dagen, det fanns varken hästar eller hundar som ville ge sig ut i regnet och inte jag heller helt ärligt. Så det fick bli en runda med cykeln i ett virtuellt London via Zwift. Årets första cykelpass och säsongens andra... Ja, jag vet, jag har varit kass på träning i höst. Men nu börjar energin komma tillbaka så sakteliga, efter två veckors ledighet, lagom till jag ska börja jobba igen...

Cykelpass

Idag har jag varit iväg och handlat lite, sedan gick jag ut och hämtade in hästarna. Jag gjorde i ordning Kalle för en promenad och sedan hämtade jag vovvarna, så gick vi ut en runda. Det var lite duggregn i luften, men under vår promenad klarnade det upp lite och det blev uppehåll. Äntligen!

Kalle var pigg, hundarna var pigga och jag blev pigg av att få komma ut i friska luften och röra på mig. Det var rätt gött att få motionerat alla tre och mig själv samtidigt. Kalle är ju så cool, vi mötte en granne och hans hund, varpå både Nelly och Alyssa blev helt tokiga, skällde och gjorde utfall mot den stackars hunden. Under tiden stod Kalle still och bara tittade på de konstiga hundarna.

Idag var han helt fin i ryggen och imorgon ska jag nog slänga på sadeln och rida honom lite igen. Om inte vädret är mot mig förstås...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar