Sidor

lördag 15 augusti 2020

Teoriprov bokat!

Lite uppdatering om min resa mot BE-körkortet! 

I onsdags var jag hos optikern för synundersökning som krävs för körkortstillstånd och så passade jag på att göra linskontroll samtidigt när jag ändå var där.

Senare på kvällen kom körkortstillståndet in på Kivra så då gick jag in på körskolans hemsida och anmälde mig samt betalade avgifterna.

På torsdagen hade jag mailkonversation med körskolan och de bokade teoriprov åt mig. Så nu vet jag min deadline, 18:e november är det dags för uppskrivning!



Det känns grymt bra att ha en deadline såhär, då blir det enklare att plugga så att jag kan klara provet. Jag har faktiskt redan börjat. Allt är ju så underbart tillgängligt i både mobilen och online via elevcentralen. Så där kan man gå in och svara på frågor. Det bästa är att man också får förklaringar till de rätta svaren, så har man fel på någonting är det lätt att lära sig så att man får rätt nästa gång.

Såhär kan frågorna se ut:







Det känns rätt lugnt ändå, den mesta teorin kan jag  ju sedan tidigare, jag har ju ändå haft körkort ett bra tag nu, så det är nog ganska lite som jag behöver plugga på egentligen. Men jag tänker inte missa provet, så det är bara till att plugga på. Lite varje dag, jag har ju tre månader på mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar