Sidor

fredag 7 augusti 2020

Morgonlöpning

Alltså, att komma ut på morgnarna och träna, det är verkligen det bästa som finns! Så underbar start på dagen!

Dessutom är det enda tiden på dagen då hundarna orkar springa, idag var det bara 17 grader, helt underbart, men det blev snabbt varmare.

Klockan ringde kvart i sex, då var jag medvetslös och någon gång vid sex-tiden vaknade jag till. Gött att komma upp! 

Hundarna var såklart laddade för att få komma ut, de är aldrig svårövertalade:). Vi sprang vår favoritrunda, mot grushålan, ner i vattnet vid badplatsen och tillbaka till grushålan och sedan hem via Obbhult och Linnarp.

Helt magisk morgon även idag! Strålande sol. Kroppen kändes ok, men lite känning av gårdagens cykling och ridning. Men det gick ändå bra att springa. Jag är ju van löpare nu, med mina dryga 10 mil i juli:).

På ett ställe stod ett par tranor och trumpetade på oss, väldigt stämningsfullt. Ca 7 km sprang vi och vi gick sista backen hem. Gött att varva ner där och hundarna var lite trötta på slutet.

Morgonvy


Fick tranorna på bild

Nu har jag dessutom gjort hälften, dvs 8 av mina 16weeksofhealth. Det är oerhört skönt att inte ha rört något socker på över två månader nu! Visst kommer suget ibland, men då frågar jag mig själv vad det är jag vill ha egentligen? Är det inte rätt skönt att kunna ha mindre storlek på kläderna och att de sitter bättre? Är det inte skönt att må bra, inte ha några magproblem eller sömnproblem? Är det inte skönt att orka göra saker? Och svaret på frågorna är såklart jo, så är det! Och om jag äter socker kommer inte de där sköna grejerna att bestå, så är det bara. För jag vet ju att det inte stannar vid en chokladkaka eller vad det nu blir. Nä, jag kommer att äta i flera veckor, kanske månader och återgå till där jag var för åtta veckor sedan då jag inte mådde så bra som nu.

Vikten står still eller pendlar +/- 1 kg hit och dit de senaste veckorna, men måtten sjunker så sakteliga och nu har 10 cm av min midja försvunnit samt närmare 7 cm rumpa och ca 5 cm lår. Det är så gött! Det är ju här jag vill vara, inte liggandes i soffan med ont i magen efter att ha smällt i mig en massa onödigt skräp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar