Sidor

söndag 16 augusti 2020

Söndag

Denna söndag började med en löprunda i skogen med hundarna innan temperaturen stack iväg. Det var ändå svettigt, men så skönt att springa och en perfekt start på dagen!

Löpartjejerna!

Vi sprang drygt åtta kilometer så det blev en rätt bra runda ändå!

Dagen spenderades i solen. Troligtvis sista tillfället i år för att få någon sol på sig om väderprognosen för veckan stämmer. Men det var i alla fall så gött och ligga där och lyssna på ljudbok och svettas. Jag körde ett gäng maskiner tvätt samtidigt också. Torken var ju bra idag så det gick snabbt att få in allt i garderoberna igen.

Ikväll har jag varit ute en tur med Pelle. Han var så seg till en början. Och så hade han precis rullat sig i jord innan jag tog in honom så han var hur dammig som helst på ena sidan! Men jag borstade av honom och han såg ren och fin ut igen!

Han blev lite mer på  hugget när vi vände ner i grushålan och sedan gick ner mot Smeas. Där fick han för sig att något djur bet honom baktill så han gick och slog med svansen och bakbenen och blev lite laddad. Men han lugnade snart ner sig och vi kunde ta oss säkert hem.

Efteråt fick han duscha, vilket han verkligen njöt av!
Bakom Pelles öron!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar