Sidor

lördag 8 augusti 2020

Inspektion av ridvägar med Pelle

Igår hade vi en underbart varm och solig dag! Jag spenderade en stor del av den i solen på altanen. Så skönt! Jag var inte så hungrig tidigt på kvällen, så vid 18-tiden satt jag upp på Pelles rygg för att inspektera våra fina skogsvägar som vi har gjort i ordning.

Pelle brukar inte vilja gå in i skogen där jag ville att han skulle gå, men denna gång gjorde han det, även om han var på helspänn!
Läskiga skogen enligt Pelle

Vi är skuggor

Det blev himla bra efter att grävmaskinen hade gjort klart sitt jobb och vi började med att gå upp till den övre delen av skogen. Här har vi en perfekt galoppbacke!

Blivande galoppbacke!

Vi tog några varv på volterna när vi kom upp till en platå som är perfekt för lite voltjobb och sedan tog vi en skogsmaskinsväg som var full med gammalt granris. Där fick han tänka efter lite och lyfta på benen så då glömde han alla "troll" och slappnade av lite.

Vi gick vidare runt för att komma ner till mossen igen och så tog vi ett varv vid åteln och sedan tillbaka igen.
Spetsade öron hela vägen

Vid den gamla upplagsplatsen jobbade vi lite volter igen och sedan tog vi den nedre vägen runt mossen.

Runt mossen

Därefter tog vi vägen ut ur skogen och sedan en runda i Skattagårdsskogen. Pelle var rätt spänd och såg troll på sina ställen, men han lyssnade hela tiden framåt och var så himla duktig! Så kul att det går att rida honom i skogen numera!

När vi kom hem igen var han rätt svettig så han fick en dusch innan han fick komma ut i hagen.

Svettig och trött!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar