Sidor

fredag 7 augusti 2020

Regnig onsdag

I onsdags var det verkligen inget kul väder! Regn, blåst och 14 plusgrader. Men på eftermiddagen höll det upp, så jag passade på att hämta hästarna för att rida Bosse en tur. Pelle fick gå en skogsrunda i tisdags, i grimma bara. Han verkade ok med att befinna sig i "farliga" skogen och var rätt pigg. Men mysigt att bara gå med honom lite!

Bosse fick gå Linnarpsvägen till gärdsvägarna. När jag satt upp tyckte jag att det såg ut som om det höll på att klarna upp och hängde därför in regnrocken i sadelkammaren igen. Tji fick jag! Tio minuter in i ridturen började det att regna och jag såg hur regntungt det var längre västerut. Jaja, lite regn har ingen dött av!

Bosse var väldigt fin, pigg och rask! Galopperade på fint och var jättehärlig att rida! Så det blev närmare en timmes tur i alla gångarter.

Min fina Bosse!

När jag kom hem fick jag putsa alla grejer eftersom lädret inte tål regn, det blir ju helt förstört annars, men det var välbehövligt, jag har inte varit så duktig på att putsa, så det blev bra ändå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar