Sidor

lördag 8 augusti 2020

Morgoncykel

Ännu en varm och solig dag! Klockan ringde sex för att jag skulle ut och cykla. Först ångrade jag mig och tänkte nästan gå och lägga mig igen, men så tog jag tag i mig själv och drog iväg.

Idag cyklade jag förbi golfbanan och på grusvägarna förbi Skärte. Så fin grusväg att cykla på. Till en början, sedan hamnade jag mitt i en jäkla tvättbräda i en nedförsbacke och höll på att köra omkull. Men jag höll mig på cykeln och lyckades hitta ett spår utan tvättbräda.

Jag cyklade vidare mot Nösslinge och Skällinge. Det var verkligen så svalt och skönt så tidigt på morgonen! På vissa ställen där solen inte hade hunnit värma på var det nog bara runt 14 rader medan det på andra ställen redan hade blivit varmt och skönt!

Jag körde sedan mot Karl-Gustav och därefter vidare mot Källsjö och sedan förbi sjön Svarten och hem via Åkulla.

Drygt två timmar var jag ute och cyklade 51 km. Benen var helt klart tröttare idag. Inte så konstigt med tanke på att jag sprang i onsdags, cyklade i torsdags och hopptränade och sprang igår. Lite sliten är jag allt, men det kändes ändå bra att cykla, jag tryckte och drog i uppförsbackarna och det gick bra hela vägen. Kul att cykla!
Började med grusväg


Skugga


Vägval

Dagens runda




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar