Sidor

fredag 14 februari 2020

Våren är på g!

Idag har jag jobbat hemifrån. Jag vaknade av mig själv klockan fem, låg kvar i sängen en stund men kunde inte somna om så jag var ute i stallet halv sex. Då var det fruset i backen så det var inte läge att flytta lunch-hagen utan jag beslöt mig för att gå ut och ge dem lunch-hö manuellt istället. Får fixa hagen imorgon istället.

Solen sken lite grann idag och det var faktiskt lite vårstämning ute. Vindstilla och sex plusgrader och solen värmde lite grann.

När jag hade jobbat klart gick jag ut och klippte bort lite förvedade växter från förra året och gjorde plats mot allt det nya gröna som är på väg upp. Jag gjorde också en liten runda i trädgården för att kolla läget.

Våren har definitivt kommit igång här på Västkusten!

Påskliljor

Fläder

Rabarber

Syrén
Och gräset är ju så grönt överallt! Vi får snart släppa ut gräsklipparen igen!

I växthuset var det såklart varmt och skönt. Där börjar det också hända grejer och jag måste snart börja vattna mina växter där ute.

När jag var klar med trädgårdsarbetet gick jag ut i hagen och tog in hästarna. Jag gick in igen och åt lite innan jag gav mig ut för att rida Bosse en runda.

Han fick gå runt Stenaljung. En runda som han inte gått så mycket, så han tyckte att det var lite spännande här och där. Men han var i alla fall pigg och det blev en hel del trav. Även på asfalten, vilket är bra för att bygga senor och ligament. Han kändes rätt fin idag!

Fina Bossen!
När Magnus kom hem hade han en oväntad överraskning med sig, nämligen en bukett blommor! Jättefina! Det är ju trots allt Alla hjärtans dag idag!

Fina blommor från min Älskling!
Nu blir det lite kvällsmat innan jag slänger mig i soffan och förmodligen somnar mitt i "På spåret". Som vanligt en fredagkväll. Men skönt att det är helg i alla fall! Ännu en vecka närmare vår, sommar och värme (hoppas jag!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar