Sidor

fredag 21 februari 2020

Lite februari-sol

Idag har jag jobbat hemifrån. Så skönt att få lite lugn och ro och bara kunna beta av saker och ting. Nu har det förvisso varit en något lugnare vecka då många har varit borta pga sportlov.

Eftersom solen faktiskt visade sig så beslöt jag mig för att gå en runda med vovvarna på eftermiddagen. Jag fick upp minnen på Facebook från två år sedan, då var det härligt vinterväder.

För två år sedan
Idag var det enda härliga solen och det faktum att det inte regnade.

Idag
Det var så blött i skogen och mina stackars löparskor blev ju helt dränkta när vi försökte ta oss torrskodda över vattenpölarna. Men trots blöta fötter var det ändå gött att komma ut och få lite frisk luft och sol på ansiktet.

Jag hittade en gammal träningsdagbok från 2005 när jag skulle tömma en papperskorg. Det var inte så mycket skrivet i den, men det fanns en ganska rolig text:

Vilda lektioner på den tiden!
Vid den här tiden var jag fodervärd för en häst som hette Joker. En stor fux som jag red in och utbildade lite innan ägaren ville sälja honom för en hutlös summa och jag valde att lämna tillbaka honom. Vi hade också Rover som var Elinores ponny och jag sålde min gamle travare Vigge i oktober detta år. Lite kul att blicka tillbaka emellanåt!

Men det känns bra att det inte är så mycket luftturer nu för tiden (ta i trä).

Hästarna fick vila idag. Jag hoppas kunna rida i helgen trots att storm är utlovat igen. Hoppas att det blir lite uppehåll i alla fall. Båda hästarna är ju trygga även om det blåser, det enda är ju att det är lite läskigt att befinna sig i skogen om det blåser mycket. Vi får se hur det går!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar