Sidor

söndag 23 februari 2020

Ridtur och gräsklippning i februari

Efter Pelle fick Bosse komma ut en runda. Han är ju ingen häst jag gärna går med eftersom han bara vill krångla. Utan med honom är det bäst att sitta på ryggen.

Han var superpigg idag. Inga tendenser till att inte vilja gå framåt inte... Vi red förbi Kullagården där det är riktigt sankt just nu efter allt regn. Bosse gillar inte när det är sankt, men det får han allt lära sig.

Vi gick vidare ner för Mute backe och sedan in mot Smeas och upp mot grushålan där vi fick rida runt ett nedfallet träd. Bosse var så laddad och ville dra iväg i traven, vilket han inte fick. Lugn och fin skulle han vara!

Sedan vidare upp i Skattagårdsskogen och sedan hemåt igen. En kortare runda, men ändå härligt att komma ut och få lite frisk luft och sol!

Piggelin-hästen!
När jag kom hem hade Magnus satt igång gräsklipparen. Gräset jag ju växt något fruktansvärt nu när det har varit så varmt. Men SMHI hotar med snö till vecka så vi får se ifall våren håller i sig eller om det blir ett litet bakslag. Min hovis kommer ju på fredag och då ryker de helt oanvända snösulorna så det skulle ju inte förvåna mig ifall det blir snö efter det!

Ut på tur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar