Sidor

söndag 5 juli 2015

Varm söndag!

Jag inledde denna dag med en löprunda före frukost med Selma. Vi kom ut vid halv åtta, men det var redan då rejält varmt. Drygt 20 grader och stekande sol från klarblå himmel.

Vi sprang mot Stensared, Selma fick svalka sig och dricka i den bortre grushålan. Det tyckte hon var mysigt, såklart. 

När jag vid något tillfälle stannade för att Selma skulke kissa insåg jag att det var bättre att springa, för då kylde fartvinden lite iaf.

När vi kom hem efter ca 6,5 km kände jag mig helt överhettad och kastade mig i en iskall dusch.

Vi åt frukost på altanen och så diskuterade vi hur vi ska göra med växthuset. Isolera golvet eller inte. Mura eller ha träsarg osv.

Den diskussionen slutade med att Älsklingen gick ut och började mäta ut vart växthuset ska stå.

Jag var ju tvungen att hitta på något också, så jag gav mig på det "roliga" uppdraget att rensa ogräs mellan stenarna vid badtunneplatsen.

Det var grymt varmt och svetten bara sprutade, men det blev väldigt fint när det var klart!

Och när jag ändå var vid badtunnan passade jag på att tömma den och göra rent den. Den var helt full med alger! Och så har de f-bannade svalorna skitit ner hela locket och lite annat. Så äckligt!

Jag fyllde den med vatten igen så nu är den ren och fin. Ska bara fixa lite klor också, så att det inte blir så mycket alger!

Jag var iväg en kort sväng till Ica och handlade lite och när jag kom hem igen visade bilens termometer hur varmt det var!



Älsklingen fyllde vår grop med grus och sedan skruvade vi ihop växthussargen. Det gick rätt så lätt, hoppas att resten av växthuset är lika lätt att få ihop!

När vi var klara kom Elinore, Jocke och Loke på besök. Vi grillade och käkade innan vi åkte till Björkasjön för att bada. Så himla varmt det var! Det var nästan så att det inte svalkade. Helt otroligt att det kunde bli så varmt i vattnet på så kort tid. Det har ju faktiskt bara varit varmt i fyra dagar. Det var helt underbart iaf!

Selma badade också, hämtade pippi och simmade som en galning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar