Sidor

måndag 20 maj 2019

Rullskidor och hundbad

Vilken start på veckan jag har fått! Arbetsdagen gav mig grymt mycket energi och redan på morgonen funderade jag över att det skulle bli ett rullskidpass när jag kom hem och så blev det.

Vädret var perfekt! Varmt (över 20 grader tror jag), soligt och så gott som vindstilla. Kan det bli bättre? Nej, det kan det inte!

Jag kände lite vind när jag drog iväg, men jag var inte säker på att det var motvind, det kan ha varit fartvind också, värre än så kändes det inte.

Jag kände mig energisk och stark och trots att jag inte rullat skidor på ett tag. Så jag tänkte att jag kan lika gärna köra en lite mer ordentlig runda. Utmana mig själv lite mer. Jag behöver ju inte börja om varje gång jag har haft ett uppehåll. Ibland är det bara bättre att köra på. Speciellt när energin och viljan finns där.

Det kändes egentligen aldrig riktigt jobbigt, trots att pulsen var uppe och vände på 175 slag och medel låg strax under 160. Så jag hade väl en jäkligt bra dag helt enkelt. Nu hoppas jag att veckan fortsätter i denna anda och att jag får bra besked om Bosse.

Dagens runda!
Igår kväll tog vi med oss vovvarna och badade i grushålan. Magnus cyklade en liten runda med Nelly och jag gick med Selma. Det var väldigt varmt och de såg fram emot att få bada!

Magnus och Nelly
När vi kom till grushålan släppte jag Selma och hon sprang rakt ner i vattnet. Det tog inte lång tid innan hon simmade över till andra sidan och sedan tillbaka igen. Hon är en riktigt duktig simmare!

Nelly är lite mer försiktig, men hon låg i vattnet och bara njöt i säkert en kvart medan vi var där. Det var en så himla fin kväll. Varmt och skönt och vindstilla. En riktig sommarkväll. I maj. Så skönt! Och i natt kom det 18 mm regn. Perfekt! Regn plus värme kommer att ge bra grästillväxt och massor av bra mat till hästarna!

Badhundarna

Njutaren!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar