Sidor

söndag 5 maj 2019

Morgontur

Jag vaknade tidigt i vanlig ordning, klockan var bara halv sju. Jag var pigg och kunde inte sova vidare. Inga hästar som skulle ut, inget stall att fixa. Så vad göra så tidigt på morgonen? Varför inte ta en runda med vovvarna?

Det var återigen frost på marken så jag tog på mig fodrade löpartights, långärmad tröja och den tunna jackan utanpå. Jag visste inte hur kroppen skulle kännas efter förkylningen så jag tog det lugnt från början och gick.

Vi traskade Obhultvägen mot Åkullahållet, strax efter Lynga började jag att springa. Det kändes oväntat bra och jag fortsatte hela vägen upp mot Flähult och klippte första backen. Sedan blev det lite mer gång tills vi kom ner till banvallen och det blev lite lättare att springa. Känslan var fortfarande bra och det höll i sig hela vägen tillbaka till Obbhult. Där avbröt jag och vi fortsatte gå hem.

Det var en helt underbar morgon! Helt vindstilla och betydligt varmare än igår när det bara var olidligt kallt och blåsigt. Så det blev ett härligt pass. Så skönt att kroppen verkar svara bra på träningen med en gång! Nu är det bara till att fortsätta!

Pigga vovvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar