Sidor

söndag 5 maj 2019

Jakthundens dag

Efter frukost ville Magnus åka till Åkulla för att delta i Jakthundens dag. Vi tog med oss Nelly för att testa henne på permogrisen. Där var massor med folk och bilar överallt så vi ställde bilen vid Bockstens mosse och gick ner till evenemanget. Där var fullt av hundar och människor och Nelly blev lite inbunden. Stängde liksom av.

Vi ställde oss i alla fall i kö för permagrisen och under tiden spanade vi på alla fina vovvar som passerade. Fina strävhåriga taxar, (åh vad jag saknar taxen!), lika fina wachtelhundar och en massa andra olika raser. Tänk vad många jakthundraser det finns egentligen!

Till sist fick Nelly testa grisen, men hon var inte alls på hugget. Hon var väldigt försiktig på gränsen till rädd och ville inte alls gå emot den. Kanske var det för mycket uppståndelse runt omkring eller så kanske hon var trött efter morgonens löparrunda.

Vi traskade vidare längs rundan och sedan gick vi tillbaka till bilen. Vi for vidare till skogen för att kolla planteringen. Plantorna ser fina ut. Hoppas att det inte blir alltför mycket torka nu, bara!

En av alla fina granplantor
Vi gick vidare ner till sjön där Nelly fick bada. Det tyckte hon var så mysigt så!

Badhund!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar