Sidor

måndag 20 augusti 2018

Hejdå hundförbud!

Idag har varit en fin dag! När jag vaknade kände jag mig pigg och energisk och såg fram emot eftermiddagens "föreställning" med en halvtimmes presentation tillsammans med en Forsmarkskollega. Förmiddagen ägnades åt att gå igenom presentationen och fördela arbetet. Eftermiddagen ägnades åt lyssning till andras presentationer och sedan var vi sist ut med vår. Det gick väldigt bra och vi fick bra feedback, mycket energigivande!

När jag kom hem begav jag mig ut i stallet för att måla andra omgången på de väggar jag påbörjade igår. Jag nöjde mig med att måla det vita idag eftersom jag vill att det är torrt när jag sedan målar det gråa och ska få ihop kanterna på ett bra sätt. Det gick i alla fall rätt bra och när jag var klar hade jag tid över till en löprunda med löparvovven Selma.

En annan bra sak med denna dag är att hundförbudet hävs, vilket betyder att Selma fick springa lös i skogen. Det uppskattades väldigt mycket kan jag säga! Så nöjd hon var med det!

Jag tyckte också att det var helt underbart att springa, det var alldeles för länge sedan sist, men det är ju egentligen först nu som det är löpartemperatur. Det kändes lätt till en början att springa och jag varvade löpning med gång för att orka vara ute lite längre. Det funkade hyfsat bra och kroppen kändes rätt pigg ändå.

Det var i alla fall otroligt skönt att komma ut och röra på sig denna fina kväll. Solen sken och det var faktiskt rätt svalt ute, framför allt i slutet av rundan, men det är ändå skönt att det inte är så varmt som tidigare i sommar, även om jag gillar värme!

Lycklig lös vovve med solen i ansiktet!
Jag måste bara visa också vad Magnus pysslade med igår. Han gjorde världens finaste slanghängare till växthuset! Han fick nog feeling när han såg alla hästskor som låg och skräpade i verkstaden:)

Snyggaste slanghållaren!

Närbild!
Tur att jag har en sådan händig sambo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar