Sidor

söndag 25 september 2011

Underbar höstridtur!

Efter röjandet var jag grymt ridsugen och tog ut Garboso på en liten tur. Han var väldigt kärvänlig idag. Ovanligt, han brukar ju annars vara surare än ättika. Idag gosade han med mig och försökte inte bita mig en enda gång! Han hade inte heller öronen bakåt en enda gång. Härligt!
Vi tog en skritt-tur längs gamla banvallen och i en skog. Han har ju inga skor på sig nu, eftersom jag visste att jag inte skulle hinna rida särskilt mycket eftersom vi håller på med renoveringen. Dessutom tar han av sig dem i ett kör, så därför provade jag att ha honom barfota. Han var väldigt öm till en början, men allteftersom blev det bättre och bättre. Han var lugn som en filbunke (trots att han inte varit ute i världen på flera veckor) och det blev en riktigt trevlig ridtur. Inga hemska älg-lus och inga andra insekter.
Solen sken och jag red i t-shirt, helt underbart! En timme tog det ungefär och efteråt var Garboso väldigt nöjd och somnade nästan i stallgången...
Väldens bästa utsikt på världens bästa hästrygg:)



1 kommentar:

  1. SV: Ja hon var så himla lugn! Behöver använda hjärnan lite och hoppningen gör henne lösgjord. Skulle nog behöva skutta ett par gånger i veckan, men vill inte slita på henne för mycket heller.

    SvaraRadera