Sidor

tisdag 27 september 2011

Tisdag...

Idag började jag lära upp min efterträdare på jobbet. Oj, vad det är energikrävande! Hade glömt av hur jobbigt det är. Känner mig lika förvirrad som min stackars adept... Jag känner ju såklart av stressen att bara ha 8 dagar på mig att lära ut mitt jobb som tagit mig tre år att lära och göra bättre... Men, men så får det bli när saker och ting ska dras i långbänk!
Jag skyndade mig till gården efter jobbet för att hinna rida Pelle en liten runda. Men jag kunde inte låta bli att ta bilder på allt som hänt i huset idag så det tog lite tid innan jag kom ut till stallet...
Ny elcentral

Delvis gipsat och isolerat badrum

Handdukstorken

Hästarna var inte svåra att få med sig idag. De kom farande i full galopp och när de väl hade stannat hälsade Bosse genom att hosta mig rakt i ansiktet. En härlig sörja av gammalt gräs landade i lagom munhöjd...
Jag klädde snabbt på Pelle alla grejer i en kamp mot mörkrets inbrott. Vi gav oss ut i den stilla kvällen lagom till solen var på väg ned. 
Det gick riktigt bra idag. Pelle var lugn. Han försökte dock till en början vara "rädd" för en sten som syntes lite bättre efter helgens röjande, men jag bara smackade på så gick han vidare. Vi såg 10 rådjur på avstånd och när vi nästan var hemma stod där 4 till på ca 10 meters avstånd. Häftigt!
Jag hann till och med få ut hästarna i hagen igen innan det var helt bäcksvart. Skön kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar