Sidor

fredag 2 september 2011

Ingen mer Ridsport - tack och lov!

För några veckor sedan fick jag den årliga fakturan från Tidningen ridsport. En faktura som jag sedan länge beslutat mig för att inte betala. Jag tycker helt enkelt att tidningen inte håller någon vidare kvalitet. De senaste numren har jag bara bläddrat igenom snabbt och konstaterat att jag redan läst alla "nyheter" på nätet.
Igår kom ännu en tidning (kanske den sista för min del) och efter att ha skummat den insåg jag att mitt beslut om att sluta prenumerera var helt korrekt.
Det lilla jag läste hittade jag extremt många stavfel (mer än 20). Eftersom jag är en stavnings-polis är det något som stör mig oerhört mycket. Har det inget stavningsprogram lixom??? Eller korrekturläsning????
Dessutom var det några bilder som verkligen var under all kritik. En bild var tagen på en häst som hade fått bra poäng på 4-årsbedömning. Öronen på hästen stod åt alla håll och dessutom hade fotot tagits så att ljuset reflekterades i svettfläcken efter schabraket. Det ser helt fruktansvärt ut, jag förstår verkligen inte hur man kan publicera en sådan bild???
En annan bild var tagen på ett vinnande ekipage, där hästen hade hela munnen full av gräs. Ser också helt idiotiskt ut!
Nej, kvaliteten på senaste numret var verkligen under all kritik! Det är inte värt att betala för sådan undermålig kvalitet. Så nu sparar jag de pengarna och lägger dem på något roligt istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar