Sidor

tisdag 13 september 2011

Beslut, beslut, beslut

Just nu består mitt liv av att fatta beslut. Massor av beslut. Beslut om hur jag vill ha det i mitt fina hus.
Idag var det kakel, klinkers och golv i badrum, kök och toa.
Golvvärme på befintligt system - Golvvärme på el?
Typ av handdukstork?
Höjd på elutgången till spegelskåpen i badrummet?
Antal spotar i taket i badrummet?
Matt kakel - Blank kakel?
Stora kakelplattor - mindre kakelplattor?
Färg kakel i köket?
Golv i köket?
Hur mycket pengar ska lånas?
Typ av lån?
Ja, det är verkligen inte lätt! Vi var hos kakel-handlaren och fick med oss lite prover hem.
Golvmattan i köket:

Jag fastnade för denna matta direkt. Magnus tyckte den var för mörk. Jag tror dock inte att den blir så mörk när man väl får in det vita köket och de nya fönstrena och glasdörren.
Kakel i köket fick vi också hem ett prov på. Tycker den var lite häftig....

Kanske för häftig? Fast med ljus på så blir den inte så mörk som jag tyckte att den var från början. Jag vet inte hur jag ska göra? Ett annat alternativ är en vit avlång platta med lite våg-struktur som inte ser så vit ut som ett vanligt vitt kakel...
I badrummet ska det iaf vara vitt kakel. Då finns det matt eller blankt. Men jag tror att blankt är svårare att hålla rent och det blir så himla blankt. Nästa fråga är storleken. Jättestora eller lite mindre?

Där går jag bet. Jag tycker det är snyggt vilket som. Att det ska vara så svårt! Jaja, nu är det inte mycket kvar att välja. Eller jo förresten. Golv i sovrummet. Tak i köket. Tapeter i köket. Handfat till lilla toan. Två toalettstolar. Jag har lite tid kvar att fundera. Det blir nog bra till sist. Hoppas jag:)

1 kommentar:

  1. Vi har i badrummet vita blanka 30*60 med skarpa kanter. Det kanske du har sett på min blogg. Jag vet va du går igenom. Massa att tänka på,var kontakterna ska sitta och vilka ska dimmras och inte. Usch.. Men man ska aldrig göra för snabba beslut, det har jag lärt mig efter dessa åren. Har ganska mörk mosaik i köket på ena sidan och ångrar det som fan. Vill ha det ljusare :(.. Hoppas du får en fin dag och nää jag kommer nog aldrig att lägga ner bloggen:)

    SvaraRadera