lördag 14 april 2018

Löprunda

Efter två motionerade hästar var det dags att motionera mig själv och Selma. En löptur i det härliga vårvädret. Idag åkte t-shirten och trekvartsbyxorna på och det var precis lagom med kläder i värmen.

Vi sprang mot Flähult och in i skogen där. Selma fick bada lite i en bäck och hon var överlycklig över det!
Lycklig badande vovve
När vi kom ner till banvallen var där fullt med grodor! Vi fick kryssa emellan dem för att inte trampa på dem.

Överallt dessa grodor!
Där det förra helgen var is och snö på banvallen var det endast några envisa istappar på klipporna kvar. Vintern är inte riktigt över än, men snart så!

Isen hänger envist kvar
Det kändes så otroligt bra att springa idag. Kroppen var lätt, jag flög nästan fram och det var bästa känslan på mycket länge! Jag hade ju inte ätit sedan frukost och sprang vid fyratiden på eftermiddagen, så magen var tom och lätt. Så skönt!

Jag tänkte sluta springa efter sju km, men så kändes det så jäkla bra så jag bara fortsatte och landade till slut på 8,5 km. Det är nog det längsta jag har sprungit i år! Och tempot var rätt bra också. Jag började lite väl snabbt och sprang den första jobbiga kilometern med tre uppförsbackar på 5:51. Så snabbt har jag aldrig sprungit där! Så himla nöjd!

På vägen hem plockade jag lite vitsippor också. Det är ju så underbart att kunna plocka blommor ute och sätta inne i vaser! Härliga vår!

Vårtecken!
Hästarna fick sin eftermiddagsmat när jag hade ridit klart och sedan släppte jag ut dem i hagen igen. När jag kom hem från löprundan stod de och kliade varandra. Riktigt kompisar!

Kompisarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar