Sidor

fredag 31 mars 2017

Katastrof-vecka, sommartid

Jag älskar sommartiden. Ljusa långa kvällar. Men det finns en stor baksida. Jag blir så trött! Denna vecka kan egentligen bara sammanfattas med ett ord; "katastrof". Ingen träning. Dödstrött efter jobbet, somnat i soffan vid halv åtta. Dessutom mycket jobb.

I måndags var jag trött hela dagen. I tisdags lyckades jag fastna vid datorn då jag höll på att kolla upp lite utbildningar som jag ska gå framöver och gjorde en liten utbildningsplan. Kom inte därifrån förrän strax efter fem och då var det inte mycket energi kvar när jag kom hem!

Igår hade vi utvecklingsdag med gruppen. Vi började med att hämta upp en kollega som gick i pension idag (fan vad jag kommer att sakna honom!) som en överraskning. Vi jobbade intensivt hela dagen. Min hjärna gick på högvarv från och med klockan nio ungefär och sedan snurrade tankarna som tokiga!

Efter jobbet grillade vi, käkade och de som ville drack lite alkohol. Sedan satt vi och tjötade resten av kvällen. Halv elva var jag hemma, nattade hästarna och hundarna, tände elden i pannan som Magnus inte hade lyckats med och lade mig för att sova. Lyckades somna och vaknade klockan ett av att jag var kissnödig. Så jag gick på toa och sedan var det helt omöjligt att somna. Tankarna från dagen snurrade. Jag försökte släppa det, fokusera på en blå boll, omöjligt. Jag vände och vred och plötsligt var klockan två.

Jag var så nyfiken på det senaste avsnittet av "Morgans mission" på svt, så jag började kolla på det. Grymt intressant! Speciellt eftersom min systerdotter som är brandman känner till de personer som var med! Jag tycker att denna serie är väldigt intressant! Att se hur mobbing funkar och hur olika personer uppfattar olika saker. Mycket tänkvärt när det gäller ens egna beteende!

Så där gick en timme till och jag släckte lampan igen. Sista gången jag tittade på klockan var den halv fyra och sedan ringde plötsligt väckarklockan kvart i sex. Jag kände mig mer död än levande när jag gick upp!

Jag släpade mig till jobbet. Fortsatte lite diskussioner från gårdagen. Blev varse att jag behöver ha en presentation klar på måndag för att få TG5-beslut (beslut om avslut) för mitt projekt. Liiite stressigt!

Har ägnat större delen av dagen åt den där presentationen. Efter lunch satte jag på klassisk musik och gick in i fokus-mode. Det gick rätt bra. Fick fram lite bilder. Räknade lite på saker och ting och till sist kände jag inte att jag kom längre. Så jag gick hem. Funderade på vad ledningsgruppen vill veta egentligen. Funderade på att stryka de bilder jag hade lagt eftermiddagen på...

Dagen var inte slut där. Jag var tvungen att köpa foder till hästarna, tvätta bilen och handla mat och dryck till kvällen. Klockan hann bli över fem innan jag var hemma. SUCK!

Men nu är jag i alla fall mätt, åt jättegoda vildsvinskotletter som jag lyckades grilla perfekt!

Nu hoppas jag på en riktigt god natts sömn och en fantastisk helg!

Snart kan man ha det såhär mysigt i växthuset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar