Sidor

måndag 6 mars 2017

Usel!

I lördags förmiddag var jag pigg och kry, jag städade huset och sedan gick jag ut för att köra in några skottkärror med ved. När jag gjorde detta tyckte jag att det sved lite i magen, men jag tänkte att det var för att jag var hungrig, det var ju trots allt lunchdags.

Jag gick in och åt lunch, men det smakade inte riktigt och det var lite svårt att få i sig maten. Jag tänkte inte så mycket på det, utan lade mig i soffan och kollade på tjejernas tremil i skid-vm. Magen blev konstigare och konstigare och när Magnus tog fram en kaka ur kylen började jag må illa och fick springa upp på toa. Jag hann precis komma in där innan jag kräktes som en katt. Fy fan vad dålig jag var!

Jag hade så ont i magen och frossa. Jag låg i sängen och bara skakade. Jag sprang upp en 6-7 gånger och kräktes tills det inte fanns något kvar att kräkas upp. Jag avskyr verkligen att kräkas! Jag tycker det är så jäkla äckligt! Så jag kräks lite extra för att jag mår illa av lukter, utseende osv. Helt vidrigt!

Till sist gick äntligen magvärken över och jag kunde somna. Sista gången jag var uppe var klockan halv nio på kvällen och då fyllde jag en flaska med vatten och ställde på nattduksbordet. Det där vattnet smuttade jag på de gånger jag vaknade på natten och då var det grymt gott!

Igår var jag rätt klen. Det var en pärs att släppa ut hästarna och mocka och jag landade i soffan framför Vasaloppssändningen. Jag sov lite emellan, men fick se målgången för både herrar och damer. Jag fick i mig ett par ägg till frukost, men matlusten fanns inte där.

Det är så jobbigt när man inte vet om man är hungrig eller mår illa. Jag tvingade i mig några köttbitar från fläskfilégrytan som Magnus hade gjort, men inte heller det smakade. Så det blev en dag med lite mat och orolig mage.

Så när jag vaknade i morse visste jag inte status på magen eftersom jag inte ätit ordentligt på två dagar och därför valde jag att stanna hemma från jobbet. Jag är helt klart mycket piggare idag än igår, men jag känner mig inte helt 100. Dock har jag ätit frukost och det kändes helt OK. Planen är att äta ordentligt under dagen så att jag är i form igen till imorgon!

Idag vaknade vi upp till ett vinterlandskap. Härligt med snö, men det kunde ju ha kommit för tre månader sedan istället. Nu vill jag ju ha vår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar