Sidor

onsdag 8 mars 2017

Den där känslan...

...när man efter 4 dagars magkaos äntligen börjar må bättre... Den känslan är sååå underbar!!!

Jag var på jobbet igår. Deltog i ett möte, men mådde sämre och sämre och åkte hem direkt efter mötet och lade mig och kved på soffan. Magen gjorde så ont. Jag saknade energi och matlust. Jag kände mig rätt eländig. Som om jag aldrig skulle bli bra igen.

Men i morse var det en annan känsla. Inte lika ont i magen som igår. Stalljobbet gick lättare. Jag kände energi framför datorn. Jag beslutade mig för att sitta hemma och jobba för att kunna hålla koll på magen. Jag åt frukost som vanligt. Reaktionen från magen var lugn. Inte ont, inget körande. Mycket bra.

Även lunchen accepterades av magen och jag kände att jag fick mer och mer energi. Jag deltog i gruppmötet via telefon, vilket också var energigivande. Det var så härligt att få höra kollegorna och alla diskussioner!

Vid lunchtid var Selma och jag ute och gick och jag kände att det där "klippet" i steget var tillbaka. Till skillnad från igår då jag snarare hasade mig fram istället. Vi sög i oss energi från solen och den friska vinterluften.

Nu känner jag mig starkare än någonsin och har precis slängt in lite klyftpotatis i ugnen. Jag äter potatis endast undantagsvis och idag känner jag att jag är sugen på det. Till det blir det lövbiff med persiljesmör. Mums! Hoppas magen tycker dte samma.

Så nu finns det hopp om framtiden och det känns skönt. Kanske kan det bli en löptur snart också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar