Sidor

fredag 3 mars 2017

Månadsreflektion februari

Februari är också en månad som har gått fort. Den innehåller förvisso några dagar färre än de andra månaderna, men tiden går otroligt fort ändå!

Det stora fokuset under februari har såklart varit Tjejvasan och träningen inför den. Vädret har varit allt annat än med mig de sista veckorna före loppet och därför bestämde jag mig för att boka en långhelg i Mora. Det visade sig vara ett mycket bra beslut.

Jag bodde på Mora Park hotel torsdag till söndag och jag åkte både i Vasaloppsspåren och i Orsa Grönklitt. Det blev även ett seedningslopp i Grönklitt på lördagen. På söndagen tog jag bussen till Oxberg och körde de 27 kilometerna tillbaka till hotellet innan jag körde hemåt igen.

Det blev verkligen en bar genomkörare två veckor innan Tjejvasan och jag fick många skidmil i benen. Veckan innan Tjejvasan var det riktigt uselt skidväder och det blev endast en löprunda på tisdagen.

Tjejvasan gick bra och jag körde in på 02:31:54 efter två vurpor. Jag var lite sur till en början över att ha missat mitt mål med nästan två minuter, men ser jag tillbaka på hur träningsmöjligheterna har varit och det faktum att jag i januari inte ens var sugen på att köra loppet så är jag mycket nöjd!

Till nästa år blir det mer träning i tävlingsfart för att slippa ha det så slitigt på loppet. Och kanske kunna kapa lite mer på tiden.

Jag sprang också första löpturen utan pannlampa efter jobbet. Det går snabbt mot ljusare tider nu!

Det blev mycket träning denna månad. Totalt 21 pass fördelade på 26 timmar och 22 minuter. 12 pass har varit längdskidor och jag har kört nästan 20 mil! Det måste vara all time high för min del! Det känner jag mig grymt nöjd med eftersom vi inte har haft någon vinter här på Västkusten.

Och så började odlingssäsongen! För första gången i livet har jag nu härliga odlingsförutsättningar i och med mitt växthus. Det ska bli så kul att se hur alla frön blir till plantor framöver!

Vägval i Orsa Grönklitt

Medalj i seedningsloppet

Hökbergskontrollen två veckor innan Tjejvasan

Första löprundan efter jobbet utan pannlampa

Odlingsiver

Vårtecken

I mål på Tjejvasan

In i växthuset

Hopp om många jordgubbar till sommaren

Tjuvstart på våren utanför växthuset

Fröer sådda
Så får jag ju inte glömma det absolut bästa som hände denna februari! Jag fick mitt livs första alla hjärtansdags-present! Ett jättefint halsband som jag verkligen älskar och som jag bär hela tiden. Jag är så glad över detta! Tack Magnus! ❤❤❤❤

Bästa presenten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar