Sidor

söndag 2 april 2017

Pigg och utvilad!

Igår vaknade jag faktiskt utvilad! Jag sov riktigt bra hela natten och vaknade lugnt och skönt av mig själv. Det var helt underbart att få känna sig utvilad! Från katastrof till toppform över en natt!

Vi började lördagen med att titta på bil åt Magnus. Vi for runt till lite olika bilhandlare och märken. Jag hoppas att han hittar en bil som han är nöjd med och som går att åka längre sträckor i så att vi slipper lägga så många mil på min bil... Fortsättning följer på den!

Vi åkte också förbi Höråsens plantskola där Magnus inhandlade en lite för tidig födelsedagspresent till mig. Ett päron-familjeträd med fyra sorters olika päron fick jag och en rhododendronbuske. 

Efter det åkte vi till Falkenberg och hälsade på mor och sedan tillbaka hem via Magnus kusin i Skogstorp och en sväng i Grimetons skog där Magnus fick hjälpa sin kollega som inte fick in stödbenet på lastbilen.

Så när vi kom hem var klockan strax efter fyra. Jag tog in hästarna och startade grillen och vi fixade lite käk innan vi gick ut igen och planterade trädet och busken.

Jag fick hem leverans av växter från Horto Green i veckan, så de blev också planterade. Jag köpte två stycken krukhallon. Det ska bli kul att se hur de växer i sommar. Och så köpte jag två svartvinbärsplantor som blev utplanterade i fruktträdgården.

Krukhallon Ruby Beauty

Päronträd med fyra sorter
Såhär ska rhododendronbusken se ut så småningom

Suddig bild på svartvinbärsbuskarna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar