Sidor

måndag 24 april 2017

Kan inte sova...

Jag har känt mig trött i princip hela dagen. Har haft flera nätter i rad med dålig sömn nu, pga förkylningen. Men nu har min hjärna dragit igång på högvarv igen. Det händer emellanåt. Och när det händer önskar jag att jag kunde bara stänga av alla tankar som snurrar. Men det går inte.

På jobbet har jag idag gjort något som jag inte har gjort på länge. Något som kanske ger mig något spännande att se fram emot längre fram. Eller inte. Kryptiskt, jag vet, men jag kan inte avslöja något mer nu. 

Så många av mina tankar kretsar kring det, men också kring en annan grej denna vecka som jag gruvar mig något alldeles oerhört inför.

Vi ska nämligen på begravning. En begravning som känns fruktansvärt tung. Inte för att begravningar inte brukar kännas tunga, men den här är något alldeles extra. Livet är hårt och orättvist emellanåt!

Ute blåser det ordentligt för tredje dagen i rad. Ingen vår i sikte än. Men vi får väl vara nöjda med att det inte blir en massa snö, som utlovats för andra delar av landet nu.

Tankarna snurrar... jag ska nog försöka somna till någon serie på svtplay... god natt...?
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar