Sidor

söndag 2 april 2017

Linne-väder!

Idag var det löparpremiär i mindre kläder! Solen var varm och skön idag, så det fick bli halvlånga brallor (vågade inte ge mig på shortsen) och linne. Det hade dock varit bättre med shorts, då det var väldigt varmt! Så skönt att slippa jackor och långärmade tröjor. Jag kände mig lätt som vinden :).

Selma var såklart med och blev snabbt varm, så hon fick svalka sig ordentligt i en bäck efter några kilometer. Vi sprang Obbhultvägen mot Åkulla, svängde in i skogen vid Flähult och kom sedan ut på banvallen och styrde hemåt.

Härliga skog!
När vi kom ut på banvallen var där fullt med grodor/paddor (vet inte skillnaden). De var överallt! Hoppade omkring och hade sig. Jag hoppade över dem och fick lite panik, trodde att de skulle anfalla... Lite läskiga är de allt. Jag fick i alla fall fångat några av dem på bild.

Välkamouflerad!
Och så hittade jag några som hade det lite extra mysigt! Vårkänslorna svallade verkligen!

Vårmys
Det kändes bra att springa. Jag har ju inte orkat träna någonting överhuvudtaget senaste veckan pga sommartidsomställningen. Men nu hoppas jag på en bättre vecka! Jag är grymt sugen på att åka rullskidor, så jag hoppas få till det också någon kväll kommande vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar