Sidor

tisdag 25 april 2017

Hästarna då...?

Ja, hur går det med igångsättningen av hästarna egentligen? Tja.... det går... inte... just nu. De går in och ut från hagen. Jag tar av och på täckena så att de ska vara rena och fina den dag jag tänker motionera dem. Jag tänker rätt mycket på att motionera dem. Men så kommer livet emellan. Eller så är det för tråkigt väder.

För likaväl som jag är solskenscyklist och solskensrullskidåkare så är jag även solskensryttare. Jag ser verkligen ingen mening med att vara ute med hästarna i regn, blåst och kyligt väder. Nej, jag vill sitta till häst i t-shirt och bara känna den varma fartvinden mot mitt ansikte.

Så bara det blir bra väder... så SKA jag börja ägna mig åt dem! För då finns det inga ursäkter!

Jag har i alla fall tagit små myrsteg mot att sätta igång hästarna. Igår tog jag med mig röjsågen och körde ner all sly som växer runt ridbanan och jag tog även en sväng i sommarhagen för att såga ner sly där. När jag var klar med röjsågen passade jag på att släpa bort alla hinder som låg på ridbanan så att det går att sladda och välta den. Det behövs verkligen! Det var väldigt mjukt att traska runt där igår. Så någon kväll eller dag denna vecka ska jag nog släpa ut traktorn, sladden och ringvälten. Sen har jag ännu en ursäkt mindre för att inte sätta igång.

Såhär fin är snart ridbanan igen!
Det hade också varit kul att få lite nya ridbilder. Jag har alltid velat ha en bild på mig galopperandes på en åker med gården som bakgrund. Det hade varit grymt läckert! Men tills jag kommer igång med grabbarna får jag vara nöjd med denna bild, som jag tror är från 2013...
 
Härliga Bosse bus!
Jag längtar så efter lite hästgos. Jag har ju tyvärr inga gosiga hästar. Bosse äter upp mig om jag går in till honom i boxen och Pelle är mest ointresserad. Men i morse fick jag faktiskt gosa lite med Pelle, då han ville bli kliad i pannan och under hakan. Det var en kort, men trevlig stund:).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar