Sidor

onsdag 19 april 2017

Växthusmalör

Idag var det inte kul att komma hem och titta i växthuset! Där hade nämligen en hylla med fem tråg fulla med diverse sådder av grönsaker, kryddor och blommor gett vika och vält ner på golvet. Så jäkla tråkigt!

Jag blev så jäkla irriterad, för när jag monterade den så var den lite svår och jag tyckte att konstruktionen var lite tveksam. Och nu fick jag alltså bekräftelse på det. Men den har trots allt funkat sedan jag monterade den. Men jag kan inte rekommendera den och den kommer inte upp i mitt växthus igen!

Den här hyllan är det jag syftar på och mitt råd är "KÖP INTE". Såhär såg det ut i växthuset när jag hade fått ner skiten:

Under hyllan
Det som blev kvar
Jag lyckades rädda några grejer i alla fall, men några sådder gick helt åt skogen. Så jäkla trist!

En annan trist sak var att jag i morse vaknade med en raspig hals som under dagen blev allt värre. Så typiskt att det händer nu, när jag är lite nedsatt pga personliga skäl. Jag har i alla fall laddat upp med Cold Zyme som jag fått rekommenderat och hoppas att det gör förkylningen kortare.

Jag hade planerat att spring backintervaller idag, men det får bli en kvällspromenad med Selma istället. Men det kan var trevlig nog denna soliga kväll!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar