Sidor

tisdag 6 september 2016

Vilodag!

Det kändes minsann i kroppen idag att träningsuppehållet har försvagat mig! Men jag känner mig ändå fräshare i kroppen efter gårdagen än jag gjorde första passet efter förkylningen för 1,5 vecka sedan.

Träningsvärken sitter just nu i triceps, axlar, rygg och mage. De muskler man ska använda alltså:)

När jag kom hem från jobbet stack Selma och jag upp en sväng i skogen för att hämta de sista kantarellerna. Det börjar bli torrt i skogen nu. Riktigt torrt! Och SMHI lovar uppehåll och sol de närmaste tio dagarna. Så det blir inget bra för de stackars svamparna. Lika bra att håva in dem innan de torkar ihjäl. Ett par liter gula kantareller fick jag ihop, som blev lagom till en stuvning till kvällsmaten.

Tyvärr hade jag missat att hundförbudet då man måste ha hunden kopplad i skog och mark löpte ut den 20 augusti. Så Selma fick vackert gå i koppel. Hon var väl inte jättenöjd med det... Jag tror jag gjorde samma misstag förra året. Men nu har jag i alla fall kollat upp det, så nästa gång det blir skogstur ska hon få springa lös!

Nu ser jag fram emot morgondagens rullskidpass, som blir samma runda som jag körde för 1,5 vecka sedan och nästan  avled av. Får hoppas att det går bättre imorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar